Vásárlással kapcsolatos információk

A termék megvásárlásának menete

Az "Elérhető termékek" oldalon található azok a termékek, amik raktáron vannak, és megrendelhetőek. A vevő a "Megrendelem" gomb megnyomásával egy "Megrendelő" űrlapra érkezik. Itt megadhatóak termékek végleges elkészítéséhez és a vásárláshoz szükséges adatok (számlázási cím, szállítási cím, stb).

A "Megrendelem" gomb megnyomása és a "Megrendelő űrlap" kitöltése még nem kötelezi a vevőt a termék megvásárlására. Ebben a folyamatban bármikor meggondolhatja magát és elállhat a vásárlástól.

Az űrlap kitöltését követően a megadott email címen felveszem veled a kapcsolatot és véglegesítem a vásárláshoz szükséges teendőket.

Mivel az egyedi elkészítés miatt nincs állandó ára a termékeknek ezért a végleges árat és a postázási költséget emailben küldöm el a fizetéshez szükséges adatokkal együtt.

A termék ára banki utalással egyenlíthető ki. Ennek megérkezését követően kezdődik a termék végleges legyártása, postázása.

A bankszámla amire a termék ára utalható a következő.

Marosváry Péter
18203088-01341179-10010011

Utánvétes fizetés sajnos nem lehetséges.

Bankkártyás fizetés esetlegesen megoldható. Ehhez vedd fel velem a kapcsolatot.

A honlapon szereplő árak bruttó árak. A szolgáltató "Alanyi ÁFA mentes" így a terméket ÁFA nem terheli.

A termékek rendelése a megrendelő oldalon emailben és akár a messenger-en is elküldhető.

Bármilyen kérdés van nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot.

Telefonon: +36202395080

Emailben: petidekormail@gmail.com

Messengeren: Petidekor

thhomeinfo-circleshopping-cartphone-squaretruckpinterest-squarecircle-thinenvelopephone-handsetmap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram