Elérhetö termékek

Jelenleg az alábbi képeken látható szülinaptárak érhetőek el

A megrendelés gomb megnyomása nem jelent kötelező vásárlást. Azzal csak felvesszük egymással a kapcsolatot, és megérkezik hozzám az információ, hogy mennyi bilétára van szükség, esetleg kell e feliratozni, stb.
Ezt követően én visszajelzek a megadott email címen és elküldöm a vásárlás részleteit.

Az ár a bilétákat nem tartalmazza.

A biléták árai a következőek.

  • Üresen: 150 Ft/darab
  • Festve: 200 Ft/darab (Az elefántcsont színű is festett)
  • Ha a feliratot én készítem a bilétára akkor 300 Ft/darab
  • Ha a szülinaptárral együtt rendeled feliratozva, akkor 250 Ft/darab

A bilétákat a hozzájuk tartozó karikákkal küldöm.

EGYSZERŰ SIMA

A felső képet a két ujjad széthúzásával nagyíthatod.

7900 Ft / darab

Ennek a szülinaptárnak a felülete teljesen sima. Nincsenek rajta göcsök és az erezet is halványan látszik. Ebből több darab is van és nagyjából ugyan így néznek ki.

-99-

A megrendelő űrlapon ezt a számot add meg légyszíves. Köszönöm.

EGYSZERŰ SZÍNES

A felső képet a két ujjad széthúzásával nagyíthatod.

8900 Ft / darab

Ez ugyanaz, mint a felső sima, de hosszanti irányba egy színes csík található. Mindig más helyen. Ez nem festés, hanem a fa belső része sötétebb. Ez kicsit különlegesebben néz ki, mint a sima. Ezen sincsenek göcsök, és az erezet is halványan látszik. Ebből több darab is van, csak a színes rész máshol található.

- 88-

A megrendelő űrlapon ezt a számot add meg légyszíves. Köszönöm.

FARM STYLE PLUS

A felső képet a két ujjad széthúzásával nagyíthatod.

12900 Ft / darab

A fák válogatása közben, mindig előkerül egy két különlegesen szép darab. Ezeknek nem csak a mintázata különleges, hanem a színei is. Ez az egy azok közül való. 
A fa egyenetlenségei és elszíneződései itt is abból adódik, hogy a fűrész nyomai nincsenek belőle kicsiszolva és az időjárás kicsit megkoptatta.

Ez most sajnos nem elérhető!

Ha nagyon nagyon szeretnél egy hasonlót akkor írj rám, hátha el tudom készíteni. Ugyanakkor lehet, hogy két hónapot kell rá várni, de lehet egy évet. Az is előfordulhat, hogy nem lesz elérhető többet. Ki tudja.
thhomeinfo-circleshopping-cartphone-squaretruckpinterest-squarecircle-thinenvelopephone-handsetmap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram